Luni, 31 Decembrie 2012 10:00

La ora bilantului: LPV Proiect Consult

La finalul fiecarui an, la ora bilantului, ne rememoram reusitele si ne creionam proiectele pentru anul care va urma. Compania LPV Proiect Consult, in care sunt partener asociat, a avut un traseu frumos, impresionant as putea spune.
Infiintata in 1991, cu un obiect de activitate tintit spre productie, constructii si instalatii, in cei peste 20 de ani de activitate, LPV a facut fata diversitatii de provocari ce au aparut in aceasta atat de dificila perioada de tranzitie pana ce, dupa un parcurs plin de suisuri si coborasuri, a reusit sa se aseze pe un drum nou, un drum al activitatii eficiente, al unui management performant, elegant, modern, flexibil si zvelt, reusind astfel sa se adapteze in timp real la noile conditii ale economiei de piata.
Aceste eforturi i-au permis ca astazi sa dispuna de o echipa de vanzari profesionista, orientata catre nevoile clientilor, capabila sa inteleaga cerintele acestora si sa fie in acelasi timp in stare sa le si rezolve in mod optim datorita atat pregatirii lor temeince, cat si posibilitatilor tehnice deosebite de care dispune astazi LPV si care se plaseaza la cele mai inalte standarde.
Specialistii LPV se pot mandri, pe buna dreptate, cu o  inalta calificare in tehnica instalatiilor termice sanitare, clima si ventilatie. LPV dispune astazi de echipe speciale, cu o temeinica pregatire tehnica, perfect antrenate, care asigura service-ul, montajul si intretinerea pentru orice fel de instalatii. Specialistii LPV sunt instruiti permanent, prin rotatie, in Germania, in domeniul instalatiilor moderne de incalzire, climatizare si ventilatie, ei reusind astfel sa raspunda celor mai exigente standarde europene.
Pentru a putea asigura interventii rapide, cu adevarat in timp real, indiferent de anotimp sau de diferitele sarbatori legale, LPV dispune astazi de un parc auto modern, dotat cu GPS si repartizat pe arii geografice.
Toate acestea reprezinta directiile principale pe care s-au focalizat atentia si efortul de modernizare si in acelasi timp tot atatea realizari care au condus in timp la formarea noului LPV Proiect Consult, care se poate lauda astazi cu o experienta de peste 20 de ani atat pe piata romaneasca, cat si pe cea atat de exigenta a Germaniei. In afara de calificarea de exceptie a personalului, de profilul moral si de comportarea acestuia, care iti permit sa ai deplina incredere in fiecare dintre cei care intr-un fel sau altul reprezinta astazi LPV, performantele la care compania a ajuns in prezent a presupus si o organizare desavarsita fara de care realizarile actuale ale companiei nu ar fi fost posibile.
Astfel, pentru fiecare proiect este alocat un responsabil care gestioneaza intreaga relatie dintre client si echipa de specialisti pe toata durata lucrarilor, de la semnarea contractului si pana la finalizare. Iar bazele electronice de date permit asigurarea unui service garantie si post-garantie de maxima eficienta prin cunoasterea exacta, in fiecare moment, a intregii istorii a acelei investitii si gasirea, in orice situatie, a solutiilor optime in timpul cel mai scurt.
LPV stie ce inseamna multumirea clientului si isi asuma toate treptele de raspundere atat din punct de vedere tehnic si economic, cat si in ceea ce priveste aspectele estetice. Astfel, asigurarea unor costuri mici este dublata de asumarea reala a riscurilor, asigurand clientului o reala siguranta. Managementul companiei stie ca in aceasta directie intotdeauna este loc de mai bine, astfel ca o atentie speciala este acordata gradului de satisfactie a clientului, prin urmarirea reactiei post-interventie, pentru a reusi sa elimine complet orice nemultumire a clientilor si sa tina seama de toate sugestiile sau eventuale reclamatii. Pe scurt, demersul LPV poate fi inteles drept efortul de a introduce in Romania rigurozitatea nemteasca pe piata serviciilor. Astfel, dezvoltarea LPV Proiect Consult, dincolo de evolutia cifrei de afaceri, care a depasit 3,5 milioane de euro inainte de criza, pentru a reveni acum la peste 2,5 milioane, demonstrand din plin valoarea companiei, poate fi sintetizata cel mai bine prin valorile pe care le promoveaza: sinceritate, corectitudine, consecventa si preocuparea zilnica pentru satisfacerea clientilor.
Iar atunci cand, la ora bilantului, ma gandesc la realizarile LPV, nu am cum sa uit faptul ca LPV a reintrodus pe piata romaneasca produse germane de prestigiu si a redeschis gustul publicului pentru tehnica germana de incalzire. Astfel, LPV Proiect Consult este astazi reprezentantul in Romania al celor mai importanti producatori din domeniul instalatiilor de incalzire centrala si climatizare, avand in plus posibilitatea de a oferi o gama variata de servicii. Intre brandurile promovate de LPV pe piata romaneasca trebuie mentionate echipamentele BUDERUS, liderul european in sectorul cazanelor de fonta pentru producere de apa calda si abur, care  si-a construit succesul actual prin capacitatea de a intelege si anticipa dorintele clientilor sai si prin realizarea de produse care satisfac multiple exigente. Inovatia, conform filosofiei BUDERUS, nu consta doar in realizarea de produse la cel mai inalt nivel tehnic, ci presupune gasirea de raspunsuri eficiente la exigentele utilizatorilor si chiar al celor care realizeaza instalatia. Iar acesta este tocmai punctul comun care face ca legatura intre brandul BUDERUS si LPV sa fie atat de stransa, respectul fata de client si excelenta in propria activitate.
Este esential faptul ca LPV este capabil sa ofere o gama completa de servicii. Totul incepe cu serviciul de consultanta, un serviciu competent si flexibil ce iti  permite sa gasesti solutiile optime pentru transpunerea in practica a aspiratiilor si cerintelor tale. Caci chiar inainte de a trece la proiectare este necesar sa cauti si sa gasesti solutia performanta si inteligenta care sa rezolve in mod optim toate problemele. In primul rand, este vorba de factorul uman care va locui sau va folosi acel spatiu, apoi de caracteristicile cladirii, de regimul climatic exterior, de destinatia sociala a cladirii. Apoi este vorba despre adaptabilitatea instalatiilor, de evaluarea investitiei suplimentare necesare pentru a asigura cerintele de confort si economie, de automatizarea instalatiilor, de gradul de independenta fata de interventia factorului uman in raport cu modificarile si perturbatiile exterioare, precum si de urmarirea automata prin programare a cerintelor de moment ale factorului uman. Nu mai putin importanta este flexibilitatea instalatiilor, adica gradul de adaptare la eventuale extensii, modificari, posibilitatea de integrare in sisteme centralizate de comanda si urmarire pentru realizarea unor sisteme caracteristice cladirilor inteligente. De-abia dupa realizarea acestor analize si gasirea solutiilor optime se poate trece mai departe. Acum intervin serviciile de proiectare si de verificare a proiectelor, documentatia pentru autorizare I.S.C.I.R., importanta fiind si calitatea de verificator autorizat R.A.D.T.I.-I.T. In acelasi timp, important este faptul ca LPV ofera toata gama de centrale termice, echipamente de climatizare si ventilatie, echipamente de durizare si filtrare pentru apa potabila, pentru instalatii casnice si industriale, la care dupa instalare si punere in functiune se asigura servicii post-vanzare prompte si de cea mai buna calitate, cu un timp minim de interventie. Dar, odata terminata proiectarea, in afara de livrarea si montarea instalatiilor, LPV va ofera si toate serviciile de constructie, reparatii si finisaje, zugravire, montare faianta si gresie, reparare zidarie si tamplarie, vopsit, servicii complete aferente parchetului, montare, inlocuire, raschetare, lacuire. Sunt realizate, inlocuite, modificate sau reparate instalatiile electrice, cele de gaze, cele sanitare, precum si ferestrele termopan. Iar dupa terminarea lucrarilor, pentru a elibera clientul de orice grija cu privire la posibilele defecte de fabricatie, LPV ofera si o garantie pentru o perioada de doi ani.
Achizitionand sisteme de programare si prelucrare a datelor de ultima ora si asigurand o dotare completa cu scule, dispozitive si aparate adecvate activitatii de montaj, punere in functiune si service, s-a atins o calitate a serviciilor prestate care a permis LPV sa-si asume toate treptele de raspundere pentru a asigura deplina multumire a clientilor. Astfel, dincolo de raspunderea tehnica, economica si estetica, LPV a trecut si la asumarea raspunderii supreme, adica, daca nu reuseste sa satisfaca dorinta clientului printr-o lucrare rapida si corecta, sa restituie intreaga suma cheltuita cu lucrarea. Prin aceasta, LPV nu numai ca ofera servicii complete si de cea mai buna calitate, dar si maximul de garantii, pentru ca atunci cand este vorba de calificativul pe care il merita, LPV nu se multumeste decat cu superlativul.

 www.lpv.ro

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Afacerile mele La ora bilantului: LPV Proiect Consult