Vineri, 25 Ianuarie 2013 19:20

Buderus, un brand de referinta

Cred ca in viata este important sa-ti cauti modele, sa fii in stare sa profiti la maximum de sansa intalnirii tale cu oameni si cu branduri de exceptie. O astfel de intalnire a reprezentat-o pentru mine si colaborarea cu impresionantul brand german Buderus.
Un adevarat lider in domeniul incalzirii si ventilatiei, cu o abordare moderna si responsabila in domeniul energiei si mediului, Buderus impresioneaza poate mai ales prin bogata lui istorie de aproape 300 de ani ce a inceput pe 14 martie 1731 prin preluarea de catre Johann Wilhelm Buderus a turnatoriei de fonta Friedrichshuette in Oberhessen pentru ca, operand cu o viziune clara si punand accent pe calitate si inovatie, la inceputul secolului al XIX-lea sa reprezinte deja un punct de referinta in propria sa bransa. Apoi, datorita patentelor sale ce au condus la produse cu totul remarcabile, Buderus avea sa ajunga cunoscut in intreaga lume. In secolul XX, Buderus avea sa lanseze o serie intreaga de premiere - in 1962 a marcat o adevarata revolutie prin lansarea pe piata a primului boiler de perete, iar apoi, in 1977, a reusit sa creasca radical eficienta sistemelor de incalzire ca o solutie la prima criza a petrolului. Interesul tot mai mare al companiei pentru energia solara a facut ca, in 1997, prin achizitia firmei Solar Diamont Systemtechnik GmbH, infiintata in 1978, Buderus sa fie propulsat in prim planul dezvoltarii in domeniul energiilor regenerabile.
Continuand activitatea inovativa si pastrand accentul pus pe calitate, atent in permanenta la provocarile pietii, Buderus poate oferi astazi echipamente complete de incalzire si ventilatie pentru toata gama de beneficiari, de la micii consumatori casnici si pana la cei mai mari consumatori din domeniul public sau industrial. Iar accentul pus pe tehnologiile moderne, pe energiile regenerabile, fac din Buderus un exemplu in privinta reponsabilitatii fata de mediu.
Aceasta evolutie remarcabila a fost si este in continuare posibila datorita faptului ca Buderus a stiut sa nu considere nici un succes drept suficient, ci, dimpotriva, ca o provocare pentru o noua dezvoltare, atentia fiind in permanenta atintita pe ce trebuie facut pe mai departe. Iar accentul a fost pus mereu pe cercetare si dezvoltare, pe competenta si expertiza. Buderus a stiut si stie ca succesul va veni in continuare doar prin continua extensie, prin noi produse concepute astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor si cerintelor consumatorilor si printr-o continua crestere a eficientei energetice. Aceasta inseamna, in acelasi timp, o atentie sporita acordata sistemelor de control si protectie, dar si o atentie mereu mai mare fata de mediu. Prin aceasta istorie trebuie sa vedem mai clar importanta unei adevarate viziuni de succes si importanta unei desavarsite consecvente in urmarirea acesteia.
Primul obiectiv urmarit de Buderus a fost si este satisfacerea cerintelor si asteptarilor consumatorului, oferirea unui sentiment de confort, atat prin calitatea produselor, cat si prin serviciile oferite de unitatile de service si a modului de interactie solicitat reprezentantilor firmei, iar aceasta preocupare a fost urmarita cu atentie pe intregul parcurs de dezvoltare a brandului.
Colaborarea noastra cu Buderus ne-a permis sa cunoastem si sa intelegem mai bine aceasta viziune si sa ne insusim aceste standarde inalte impuse de producatorul german. Si - trebuie sa recunosc - faptul ca, dincolo de beneficiile ce decurg de aici pentru clientii nostri, care pot astfel sa se bucure de servicii de o calitate germana, si pentru angajatii nostri, care reusesc sa se depaseasca pe ei insisi pusi in conditiile unui climat de continua stimulare profesionala si de stimulare a unei mereu crescute autoexigente, eu insami am putut sa cresc, atat in calitate de manager, cat si printr-o mai buna intelegere a pietii si a consumatorilor putand sa studiez si sa patrund mai bine aceasta remarcabila viziune de business a brandului Buderus. Si, inca o data, pot spune cu mana pe inima ca lucrul cel mai important pentru a deprinde tainele succesului este sa fii in stare sa exploatezi la maxim sansele pe care viata ti le ofera atunci cand iti creaza posibilitatea de a interactiona cu un om sau un brand de exceptie. Mai departe totul depinde de tine.

www.buderus.com

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Afacerile mele Buderus, un brand de referinta