Vineri, 15 Februarie 2013 10:10

O noua provocare, functia de director editorial al revistei Business Woman

Iata si comunicatul de presa care anunta preluarea de catre mine a functiei de director editorial al revistei Business Woman:

Dupa ce Andreea Marin a decis sa renunte la functia de director editorial al revistei Business Woman, aceasta a fost preluata de doamna Laura Ciuhu, antreprenor de succes, fondatoarea companiilor LARA Business Consulting si LARA Sistem Solutions, dar si partenerul asociat al altor companii, avand investitii in peste cinci domenii diferite. Cum datoria fiecarui antreprenor responsabil este de a impartasi cat mai mult din propria experienta, de a fi un ghid pentru cei care vor sa lupte pentru visele lor, Laura Ciuhu s-a hotarat sa-si asume raspunderea conducerii unei reviste dedicate femeilor care doresc sa aiba succes in business, in ciuda tuturor problemelor din mediul de afaceri romanesc.
“Ma alatur cu tot sufletul proiectului Business Woman – declara Laura Ciuhu. Cred ca in societatea romaneasca lipseste un elan general, un scop nobil. Iar la baza acestui elan general ar putea sta puterea si intuitia femeilor, in special a femeilor de afaceri. Este unul dintre motivele pentru care consider atat de important proiectul revistei Business Woman in piata media de la noi. Este motivul pentru care, de-a lungul timpului, am contribuit cu diferite interviuri si articole la cresterea acestei reviste, iar acum m-am hotarat sa-mi asum raspunderea functiei de director editorial. Pentru mine, intalnirea cu Andreea Marin a reprezentat un soc pozitiv de mare intensitate, un moment de revelatie spre o noua poarta a succesului bine gestionat, a succesului stapanit cu calm, fara a-l lasa sa te imbete.
Trebuie sa intelegem ca obiectivele pe care ni le propunem nu au voie sa ramana la stadiul de vise. Am reusit in viata pentru ca am avut intotdeauna obiective clare pe care le-am urmarit cu atentie, stabilindu-mi termene si tinte precise. Dar si datorita faptului ca am intalnit oameni care mi-au schimbat viata, care mi-au aratat drumul atunci cand finalizam o etapa din viata si care m-au ajutat sa iau startul pe un nou drum. Astfel, din punctul meu de vedere, oamenii care ne inconjoara sunt cei mai importanti. Experienta acestora ne poate ajuta sa dobandim acea atitudine indispensabila adevaratei reusite. Astazi, consider ca eu insami sunt o femeie de succes. Si, in consecinta, consider ca am, la randul meu, datoria sa impartasesc propria mea experienta celor care se pregatesc sa porneasca la drum, pe acest drum fascinant si complicat al afacerilor. Asa cum imi place sa le reamintesc tuturor, la urma urmei, o lumanare nu pierde nimic daca aprinde o alta lumanare. Din contra, se face mai multa lumina. Si, astazi, mai mult ca oricand, avem nevoie de mai multa lumina. In acest sens, este cazul sa contribuim fiecare, dupa propriile noastre puteri. Este exact ceea ce doresc sa fac si eu in noua calitate de director editorial al revistei Business Woman.”


Comentarii  

 
+2 #1 Marius C. 15-02-2013 22:18
Felicitari!
Citat
 
 
+2 #2 Mihaela Parau 20-02-2013 15:28
felicitari si succes !
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Afacerile mele O noua provocare, functia de director editorial al revistei Business Woman