Sambata, 13 Iunie 2015 17:27

Business Arena 2015: Best Entrepreneur, pentru activitatea in LARA Group

Cu mare onoare si cu multa bucurie va anunt ca la Business Arena’s 2015 Most Admired Business Women Awards Gala am fost desemnata Cel mai Bun Antreprenor (Best Entrepreneur) al anului. Argumentatia juriului a fost urmatoarea: Pentru creativitate, abilitati organizationale si hotarare in dezvoltarea unei companii aflate in plina crestere, pe o piata competitiva” Este vorba, desigur, despre LARA Group.
Gala Business Arena este un eveniment prestigios, cu totul special, ajuns la cea de-a sapte editie, care in seara de 9 iunie a strans peste 200 de invitati la Hotelul Crowne Plaza, scopul fiind celebrarea realizarilor femeilor din Romania in domeniul afacerilor si al managementului. Alaturi de mine au urcat pe scena si au fost premiate pentru ambitie, creativitate, inovatie si aptitudini alte femei puternice din tara noastra.
Intr-adevar, in Europa si in lume inca exista inegalitate de gen, femeile inca sunt vazute ca fiind mai slabe si de multe ori sunt platite sub nivelul barbatilor pentru aceeasi munca si pentru aceleasi rezultate. Mai sunt multe de facut, insa astfel de actiuni precum cea organizata de Business Arena contribuie tocmai la asezarea lucrurilor intr-o ordine fireasca.
Doresc sa multumesc tuturor colaboratorilor din echipa mea pentru sprijin si intelegere. Altfel, de una singura, nu as fi reusit sa realizez ceea ce mi-am propus si nu as fi fost aleasa pentru a primi aceasta inalta distinctie. Practic, prin acest premiu prestigios, intreaga mea echipa a fost recompensata, recunoscandu-i-se efortul si rezultatele.

  •  

Dim lights

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Cu drag despre... Business Arena 2015: Best Entrepreneur, pentru activitatea in LARA Group