Marti, 22 Septembrie 2015 16:32

Un important premiu de la CECCAR pentru LARA SISTEM SOLUTIONS

In data de 21 septembrie 2015 s-au desfasurat evenimentele ocazionate de Ziua Nationala a Contabilului Roman, organizate de Filiala Bucuresti a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Anul acesta a fost cea de-a XI-a editie a acestei importante manifestari, iar tema aleasa a fost, de aceasta data, Profesia de expert contabil si contabil autorizat – o cariera de succes.
Societatea LARA SISTEM SOLUTIONS, pe care o reprezint cu mandrie, datorita intregii activitati desfasurate pe parcursul anului 2014 si datorita intrunirii tuturor criteriilor prevazute de reglementarile C.E.C.C.A.R., a fost distinsa cu un premiu la acest eveniment.
Prin aceasta importanta distinctie, companiei LARA SISTEM SOLUTIONS i se recunosc, inca o data, meritele si performantele profesionale de exceptie, iar faptul ca ea vine din partea specialistilor si autoritatilor in domeniu nu face altceva decat sa creasca si mai mult prestigiul acestei medalii. Sunt foarte bucuroasa ca activitatea noastra este apreciata nu doar de partenerii nostri, ci si de cei competenti in domeniu.
Traditional, C.E.C.C.A.R. motiveaza si rasplateste societatile de expertiza contabila si de contabilitate care au obtinut rezultate remarcabile in anul anterior, acordand, in fiecare an, diplome si alte distinctii, in cadrul Topului celor mai bune societati membre C.E.C.C.A.R.
Evenimentul s-a desfasurat la Teatrul Lipscani din Bucuresti, in paralel cu Forumul National al PMM, ajuns la cea de-a VI-a editie, care a avut tema PMM – factor activ in cadrul Strategiei Europa 2020.

  •  

Dim lights

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Cu drag despre... Un important premiu de la CECCAR pentru LARA SISTEM SOLUTIONS