Marti, 22 Martie 2016 12:34

Cea mai de succes afacerista din Targu Jiu! Conduce un intreg grup de firme si este director editorial al revistei "Business Woman"

Multumesc din suflet celor de la gorj-domino.ro care mi-au facut o surpriza extrem de placuta, publicand urmatorul articol!

Laura Ciuhu este un om de afaceri de succes, fiind fondatoarea companiilor LARA Business Consulting si LARA Sistem Solutions, dar si partenerul asociat al altor societati, avand investitii in peste cinci domenii diferite.
Laura Ciuhu este originara din Targu Jiu si se mandreste cu asta: A fost o predestinare fericita sa vin pe lume la Targu Jiu, acest orasel din Subcarpatii Getici, de unde au pornit Tudor Vladimirescu, Ecaterina Teodoroiu, Constantin Brancusi, oameni cu o ambitie extraordinara, spirite luminoase care prin vointa si talentul lor ne-au dat mandria si forta de a realiza tot ce ne punem in minte, apare intr-un editorial care a aparut in revista Business Woman. La doar 23 de ani, Laura ocupa deja functia de director economic in cadrul unei companii romanesti, la 27 de ani a infiintat propria firma Lara Business Consulting, care a ajuns rapid pe pozitia a doua, in ierarhia firmelor de profil din Romania. Acceptand mereu noi provocari, astazi a ajuns sa dezvolte parteneriate cu firme din Germania si sa-si pregateasca extinderea activitatii grupului ei de firme pe piata germana. Mai mult, convinsa ca rolul unui antreprenor de succes este sa impartaseasca si celorlalti din experienta sa, a hotarat sa preia si functia de director editorial al revistei Business Woman, scrie site-ul www.daciccool.ro.

Laura Ciuhu, fondatoarea companiilor LARA Business Consulting si LARA Sistem Solutions
Pe pagina personala de facebook a Laurei Ciuhu apare un comunicat de presa in care in care anunta reluarea functiei de de director editorial al revistei Business Woman: Dupa ce Andreea Marin a decis sa renunte la functia de director editorial al revistei Business Woman, aceasta a fost preluata de doamna Laura Ciuhu, antreprenor de succes, fondatoarea companiilor LARA Business Consulting si LARA Sistem Solutions, dar si partenerul asociat al altor companii, avand investitii in peste cinci domenii diferite. Cum datoria fiecarui antreprenor responsabil este de a impartasi cat mai mult din propria experienta, de a fi un ghid pentru cei care vor sa lupte pentru visele lor, Laura Ciuhu s-a hotarat sa-si asume raspunderea conducerii unei reviste dedicate femeilor care doresc sa aiba succes in business, in ciuda tuturor problemelor din mediul de afaceri romanesc, se arata in comunicatul de presa.

Laura: Astazi, consider ca eu insami sunt o femeie de succes
Laura declara atunci ca intalnirea cu Andreea Marin a reprezentat un soc pozitiv de mare intensitate si ca a reusit in viata datorita obiectivelor clare pe care le-a urmat cu atentie. Cred ca in societatea romaneasca lipseste un elan general, un scop nobil. Iar la baza acestui elan general ar putea sta puterea si intuitia femeilor, in special a femeilor de afaceri. Este unul dintre motivele pentru care consider atat de important proiectul revistei Business Woman in piata media de la noi.(…) Pentru mine, intalnirea cu Andreea Marin a reprezentat un soc pozitiv de mare intensitate, un moment de revelatie spre o noua poarta a succesului bine gestionat, a succesului stapanit cu calm, fara a-l lasa sa te imbete. Trebuie sa intelegem ca obiectivele pe care ni le propunem nu au voie sa ramana la stadiul de vise. Am reusit in viata pentru ca am avut intotdeauna obiective clare pe care le-am urmarit cu atentie, stabilindu-mi termene si tinte precise. Dar si datorita faptului ca am intalnit oameni care mi-au schimbat viata, care mi-au aratat drumul atunci cand finalizam o etapa din viata si care m-au ajutat sa iau startul pe un nou drum.(…) Astazi, consider ca eu insami sunt o femeie de succes. Si, in consecinta, consider ca am, la randul meu, datoria sa impartasesc propria mea experienta celor care se pregatesc sa porneasca la drum, pe acest drum fascinant si complicat al afacerilor.(…), a declarat Laura Ciuhu imediat dupa ce a preluat functia de director editorial al revistei Business Woman.

Articol publicat in www.gorj-domino.ro, in 22 martie 2016
Puteti citi articolul si pe gorj-domino.ro

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Cu drag despre... Cea mai de succes afacerista din Targu Jiu! Conduce un intreg grup de firme si este director editorial al revistei "Business Woman"