Marti, 23 Mai 2017 16:08

Despre antreprenoriat si antreprenori, in emisiunea Sub lupa

Invitatia in emisiunea Sub lupa mi-a dat prilejul, din nou, sa vorbesc despre antreprenoriat in general si despre mediul de afaceri romanesc in special, despre femeile de afaceri si despre femeile antreprenor, precum si despre drumul meu de pana acum si despre cum vad eu calea spre succes. Ii multumesc, cu aceasta ocazie, doamnei Loredana Maracine pentru invitatia in aceasta emisiune.
Discutia s-a desfasurat pornindu-se de la intrebarea daca oricine poate fi, poate deveni antreprenor. Parerea mea, pe care o cunoasteti si pe care am exprimat-o si in aceasta emisiune, este ca nu oricine poate fi un bun antreprenor. Eu consider ca trebuie sa te nasti cu anumite calitati, pe care sa ti le dezvolti ulterior. Trebuie sa fii un lider innascut si sa ai talent in alegerea resurselor umane. In plus, ca sa devii un antreprenor de succes, eu cred ca trebuie sa stii sa iti gestionezi nu doar succesul, ci si... esecurile, sa stii sa iti pastrezi entuziasmul chiar si atunci cand intampini probleme in activitatea ta.
De asemenea, ma bucur ca am putut relata, inca o data, in aceasta emisiune, modul in care am ajuns eu sa investesc in mai multe afaceri din sectoare diferite. Practic, pot spune ca piata si... viata m-au determinat sa initiez aceste business-uri. Iar domeniile de activitate nu sunt alese deloc intamplator: contabilitate, consultanta pentru obtinerea de fonduri europene, instalatii, energie verde si, cel mai recent de pe lista (dar nu si cel din urma!), productia de confectii si tricotaje.

Puteti urmari emisiunea Sub lupa aici.

Dim lights

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Cu drag despre... Despre antreprenoriat si antreprenori, in emisiunea Sub lupa